Ronald de Haas

Kunst en maker (1940).

Na een carrière van 45 jaar in de reclame als Art-Director, waarvan 20 jaar met eigen reclamebureau. Daarna heb ik ruim 10 jaar een kunstgalerie gehad met werken van vele bekende en onbekende kunstenaars. Sindsdien ben ik zelf ook kunst gaan maken en exposeren.

“Dagelijks zit ik in Nieuwkoop in mijn atelier RED, daar maak ik voornamelijk schilderijen in acryl-/olieverf. Mijn kunstwerken zijn veelzijdig, kleurrijk en abstract. Dit wordt gezien als moderne kunst.
Mijn inspiratie komt uit mijzelf, van wat ik mooi vind. Mijn ervaringen in mijn vroegere werk, mijn reizen naar Indonesië en mijn levenslange passie voor kunst worden in mijn schilderijen verwerkt. Ik ben daarom ook een echte autodidact.

Met regelmaat neem ik deel aan exposities in de omgeving van Nieuwkoop, de belangrijkste is de jaarlijkse kunstroute aldaar. Mijn doel is om mooi kunstwerk voor betaalbare prijzen aan te bieden. Ik nodig u graag uit om mijn werk te bekijken. Voor deze expositie heb ik in mijn werk allerlei materialen verwerkt omdat ik behoefte had om het wat plastischer te laten zijn. Kleurrijk met een twist”.

rrdehaas@hotmail.com